Reünie VWP op zondag 12 juni 2022

Na twee jaar corona kunnen we dit jaar eindelijk een reünie houden op Ypenburg. Oud-leden zijn van harte uitgenodigd om op zondag 12 juni 2022 van 13:00 tot 17:00 uur aanwezig te zijn in ons clubhuis ILSY-plantsoen 9, 2497 GA Den Haag.

De bedoeling is om zoveel mogelijk oud-VWP’ers bijeen te krijgen om contacten te leggen, verhalen en beelden uit te wisselen en te vernemen hoe het momenteel met de VWP gaat.

ZK 2021 Ommen dronefoto Bas K

Aanmelden kan via uitnodigingsflyer of direct via het aanmeldingsformulier of via een mailtje aan reunie@scoutingvwp.nl.

Om op de hoogte te blijven van actuele informatie kan je deze website regelmatig raadplegen of je aanmelden bij LinkedIn: Airscouts Van Weerden Poelman

Gegevens worden alleen gebruikt voor de reünie van de VWP-groep.
Vertel verder aan andere oud-VWP’ers die je kent.

namens VWP-groep, Henk Kronenberg

Een gedachte over “Reünie VWP op zondag 12 juni 2022”