Reünie 75 jaar VWP vanwege Coronavirus uitgesteld

Op zondagmiddag 27 september 2020 zouden wij met leden en oud-leden vieren dat 75 jaar geleden Scoutinggroep Van Weerden Poelman is gestart. Leden en oud-leden waren met partners en kinderen van harte welkom. Voor kinderen zouden speciale activiteiten aanwezig zijn. Herinneringen op halen en oude contacten doen herleven. Foto’s, logboeken en films uit verschillende jaren bekijken. Even samen weer terug in de tijd om de verhalen met elkaar te delen. Demonstraties LB-vliegen op het veldje achter het clubhuis. ILSY-plantsoen 9, 2497 GA Den Haag (Ypenburg).

Al deze activiteiten konden wegens Corona niet doorgaan. De pandemie duurt voort. Voorlopig is nog geen nieuwe datum te bepalen. In de tussentijd proberen we de website te actualiseren en aan te vullen met historische verhalen en foto’s.

Meld je ook aan bij linkedin: Airscouts Van Weerden Poelman  om op de hoogte te blijven van actuele informatie.

Ken je andere oud-leden stel ze op de hoogte van de reünie of geef hun gegevens  door aan reunie@scoutingvwp.nl.

Op 24 november 2020 bestaat de groep 75 jaar. Laat ieder dit heugelijke feit op aangepaste wijze feestelijk herdenken. We hopen in 2021 de gelegenheid te hebben hiervoor weer samen te komen. We houden jullie via deze website en andere media op de hoogte.

Henk Kronenberg
oud-groepsvoorzitter

Een gedachte over “Reünie 75 jaar VWP vanwege Coronavirus uitgesteld”

Reacties zijn gesloten.